Wil je in vijf jaar een mbo- én hbo-diploma behalen en daarna leidinggeven in de horeca.
Hou je van mensen om je heen, voedsel, dranken, gastvrijheid, gezelligheid en samenwerken? Maak jij iedereen enthousiast met jouw originele ideeën?
Bekijk dan het mhbo-traject Hotelmanagement. Je volgt versneld de niveau 4-opleiding Horecaondernemer/-manager bij De Rooi Pannen.
65% theorie / 35% praktijk
Bij ons is leren niet net echt, maar écht echt. Alles wat je leert, pas je zo direct toe in de praktijk. Op onze campus in Tilburg vind je een hotel en meerdere keukens en restaurants. Hier verwelkom jij echte gasten die een hapje komen eten of overnachten in één van onze moderne hotelkamers.
Naast de theorie- en praktijklessen op school, ga je ook op stage bij een erkend leerbedrijf. Dat kan zowel in het binnen- als buitenland!
Dit ga je leren
Je volgt de vierjarige mbo-opleiding Horecaondernemer/- manager van De Rooi Pannen in twee jaar. Je maakt in deze twee jaar kennis met de verschillende kanten van het horecavak. Bestaande uit keuken, restaurant en hotel. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en de praktijk. Je doet praktijkervaring op in de onderwijshotels en -restaurants van De Rooi Pannen en loopt extern stage in Nederland en/of het buitenland.
Bij De Rooi Pannen word je klaargestoomd om in het tweede leerjaar van de Engelstalige opleiding Hotel Management van BUas in te stromen.
Dit zijn de voordelen
Mooi! Log in als leerling en bevestig je interesse.